torsdag den 19. marts 2020

Chokolade myslibar


?? stk.
3 dl. Mysli
3 dl. Havregryn
1 dl. Solsikkefrø
90 g. Mørk chokolade
4 spsk. Smør
3 spsk. Rørsukker
½ st. Vanille
2 stk. Æg
3 spsk. Sirup


Kornene skrabes ud af vanillestangen. Det kommes sammen med smørret i en gryde, sammen med sukker og sirup. Det hele smeltes og afkøles.

Solsikkekernerne ristes på en varm pande uden fedtstof og afkøles bagefter.

Chokoladen hakkes groft.

Æggene deles i blommer og hvider.

Æggeblommerne piskes i smørblandingen til en glat masse.

Hviderne piskes stive.

Mysli, havregryn, solsikkekerner og chokolade røres i smørblandingen og tislut vendes æggehviderne forsigtigt i.

Dejen kommes i en papirbeklæde form (str. XX x XX cm.) så den har en hæjde på 2 cm.

Bages ved 175o i ca. 10 minutter.

Når den er færdigbagt, tages den ud af formen og kommes i køleskab, til den er helt kold. Herefter skæres den i passende stykker, som evt. kan dyppes i chokolade.

Opbevares på køl.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Elsaaafonden.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET:  NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar