?? stk.
3 dl. Mysli
3 dl. Havregryn
1 dl. Solsikkefrø
90 g. Mørk chokolade
4 spsk. Smør
3 spsk. Rørsukker
½ st. Vanille
2 stk. Æg
3 spsk. Sirup
Kornene skrabes ud af vanillestangen. Det
kommes sammen med smørret i en gryde, sammen med sukker og sirup. Det hele
smeltes og afkøles.
Solsikkekernerne ristes på en varm pande uden
fedtstof og afkøles bagefter.
Chokoladen hakkes groft.
Æggene deles i blommer og hvider.
Æggeblommerne piskes i smørblandingen til en
glat masse.
Hviderne piskes stive.
Mysli, havregryn, solsikkekerner og chokolade
røres i smørblandingen og tislut vendes æggehviderne forsigtigt i.
Dejen kommes i en papirbeklæde form (str. XX
x XX cm.) så den har en hæjde på 2 cm.
Bages ved 175o i ca. 10 minutter.
Når den er færdigbagt, tages den ud af formen
og kommes i køleskab, til den er helt kold. Herefter skæres den i passende
stykker, som evt. kan dyppes i chokolade.
Opbevares på køl.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Elsaaafonden.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar