torsdag den 19. marts 2020

Butterdejs stænger med ost og bacon



1 pk. Butterdej - fersk
Revet ost
Bacon skiver
Æg


Butterdejen lægges ud på køkkenbordet og osten fordeles på halvdelen af dejen, hvorefter den ”nøgne” del fordeles over osten.

Dejen rulles et par gange med en kagerulle for at fæstne dejen. Herefter skæres den i strimler på 3 – 4 cm.

En skive bacon, lægges på hver strimmel og dejen vrides 3  4 gange. De pensles med sammenpisket æg og lægges på en papirbeklædt bageplade.

Bages ved 200o i ca. 20 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Maggies mor
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: De kan pyntes med sesam eller birkes inden bagning.
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar