Ca. 3 per.
200 g. Bulgur
50 g. Mandler
250 g. Champignon
1 stk. Mango
100 g. Feta i tern
Salt
Peber
Olie
Bulguren koges efter anvisningen på
emballagen. Herefter afkøles de.
Mandlerne ristes på en varm pande, uden fedtstof
til de er gyldne. De afkøles og hakkes groft.
Champignonerne børste fri for jord og skæres
i kvarte. De steges i panden i lidt olie og smages til med salt og peber.
Mangoen skrælles og kødet skæres i små tern.
Salaten samles ved at vendes bulgur,
champignon og mango sammen med fetaen som smuldres. Salaten smages til med salt
og peber og toppes med mandlerne.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mambeno.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar