torsdag den 19. marts 2020

Brændt hvid chokolade - lavet i gryde



50 g. Hvid chokolade


Chokoladen hakkes fint.

Herefter kommes chokoladen i en gryde og komfuret tændes på middelvarme.

Chokoladen skal smelte og brune, imens du rører i den med en dejskraber. Når den får varme vil den begynde at krystallieres. Det er helt rigtigt, du skal bare søge for at bevæge chokoladen hele tiden, til den får et let nøddebrun farve – den må ikke brænde på.

Chokoladen hældes ud på et stykke bagepapir. Endnu et stykke papir lægges ovenpå og chokoladen rulles tyndt ud. Lad det afkøle indeni papiret, evt. i køleskab.

Det brækkes i passende stykker ved servering.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Suhrsmad.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar