torsdag den 19. marts 2020

Bagte pastinakker med blommesalsa




Pastinakker
Blomme

DRESSING:
Olie
Eddike
Chili

KNAS:
Havregryn
Honning
Olie
Salt
Peber


Pastinakker skrælles og skæres i stave. Bages til de er møre med har bid. Herefter afkøles de

Blommerne skylles, halveres og stenen fjernes. De skæres i både.

En dressing piskes sammen af olie, eddike, chili, salt og peber

Havregryn vendes sammen med honning, olie, salt og peber. Bages til det er sprødt. Herefter afkøles det.

Pastinakker vendes sammen med blommer og dressing. Tilslut toppes salaten med knasen.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Meyers
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: På job
LINK:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar