Xx per.
50 g. Forårsløg
300 g. Kartofler
300 g. Gulerødder
2 fed Hvidløg
25 g. Smør
1 l. Grøntsags bouillon
500 g. Broccoli
3 store spsk. Cremefraiche
Salt
Peber
300 g. Kartofler
300 g. Gulerødder
2 fed Hvidløg
25 g. Smør
1 l. Grøntsags bouillon
500 g. Broccoli
3 store spsk. Cremefraiche
Salt
Peber
Hvidløg pilles og hakkes groft. Forårsløget
snittes fint. Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i små tern. Broccoli
deles i små buketter og stokken skæres i små stykker.
Smørret smeltes i en gryde og hvidløg og
forårsløg svitses heri. Gulerødder og kartofler tilsættes og småsteger med et
par minutter.
Bouillonen tilsættes, låget lægges på og det
koges i 10 minutter. Herefter tilsættes broccolien og det småkoger (stadig med
låg på) 5 – 10 minutter til broccolien er mør.
Gryden tages af varmen og blendes glat. Cremefraichen tilsættes og røres ud i suppen, inden den smages til med salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Dennis Ravn fra Go’ Nova
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Brød
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar