onsdag den 18. marts 2020

Broccolisuppe



Xx per.
50 g. Forårsløg
300 g. Kartofler
300 g. Gulerødder
2 fed Hvidløg
25 g. Smør
1 l. Grøntsags bouillon
500 g. Broccoli
3 store spsk. Cremefraiche
Salt
Peber


Hvidløg pilles og hakkes groft. Forårsløget snittes fint. Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i små tern. Broccoli deles i små buketter og stokken skæres i små stykker.

Smørret smeltes i en gryde og hvidløg og forårsløg svitses heri. Gulerødder og kartofler tilsættes og småsteger med et par minutter.

Bouillonen tilsættes, låget lægges på og det koges i 10 minutter. Herefter tilsættes broccolien og det småkoger (stadig med låg på) 5 – 10 minutter til broccolien er mør.

Gryden tages af varmen og blendes glat. Cremefraichen tilsættes og røres ud i suppen, inden den smages til med salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Dennis Ravn fra Go’ Nova
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Brød
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar