onsdag den 18. marts 2020

Banankage med kaffe


?? stk.
3 stk. Bananer
½ dl. Kaffe – kold
150 g. Smør - blødt
250 g. Sukker
3 stk. Æg
300 g. Hvedemel
1 ½ tsk. Bagepulver
100 g. Mørk chokolade


Bananerne moses med en gaffel og blandes sammen med kaffen.

Smør og sukker piskes godt sammen. Æggene tilsættes et af gange, hvor der røres godt mellem hvert.

Mel og bagepulver blandes og sigtes i æggeblandingen. Bananerne tilsættes og dejen røres ensartet.

Chokoladen hakkes og vendes i dejen, inden den fordeles i en smurt springform (ca. 24 cm. i diameter)

Bages ved 175o i ca. 60 minutter. Herefter afkøles kagen.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Suhrsmad.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar