?? stk.
3 stk. Bananer
½ dl. Kaffe – kold
150 g. Smør - blødt
250 g. Sukker
3 stk. Æg
300 g. Hvedemel
1 ½ tsk. Bagepulver
100 g. Mørk chokolade
Bananerne moses med en gaffel og blandes
sammen med kaffen.
Smør og sukker piskes godt sammen. Æggene
tilsættes et af gange, hvor der røres godt mellem hvert.
Mel og bagepulver blandes og sigtes i
æggeblandingen. Bananerne tilsættes og dejen røres ensartet.
Chokoladen hakkes og vendes i dejen, inden
den fordeles i en smurt springform (ca. 24 cm. i diameter)
Bages ved 175o i ca. 60 minutter.
Herefter afkøles kagen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Suhrsmad.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar