onsdag den 18. marts 2020

Banankage med chiafrø


12 store stk.
4 stk. Bananer
1 dl. Chiafrø
1 dl. Kokosmel
1 dl. Mandler - grofthakkede
1 dl. Rosiner
2 dl. Mel  
½ tsk. Salt
1 tsk. Nellike - stødt
2 tsk. Kanel – stødt
5 stk. Æg
2 dl. Skyr 0,2 %
100 g. Mørk chokolade 85 %
Fedtspray til formen


Bananerne moses. Mandlerne og chokoladen hakkes groft.

Bananer, chiafrø, kokosmel, mandler, rosiner, mel og krydderier røres sammen. Æggene tilsættes, sammen med skyr. Dejen røres jævn og fordeles i en smurt bageform (størrelse?)

Bages ved 180o i ca. 35 – 45 minutter. Stik i den for at se om den er færdig, den er færdig når der ikke hænger dej ved.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Bageglad gruppe på Facebook
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Af mel kan du bruge hvedemel, speltmel, mandelmel eller andet. Du kan sagtens undlade rosinerne.
Når kagen er bagt, er det en fordel at tage den ud af formen med det samme, så den kan afgive så meget fugt som muligt. Det gør den nemmere at skære.
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar