12 store stk.
4 stk. Bananer
1 dl. Chiafrø
1 dl. Kokosmel
1 dl. Mandler - grofthakkede
1 dl. Rosiner
2 dl. Mel
1 dl. Kokosmel
1 dl. Mandler - grofthakkede
1 dl. Rosiner
2 dl. Mel
½ tsk. Salt
1 tsk. Nellike - stødt
2 tsk. Kanel – stødt
1 tsk. Nellike - stødt
2 tsk. Kanel – stødt
5 stk. Æg
2 dl. Skyr 0,2 %
100 g. Mørk chokolade 85 %
Fedtspray til formen
Bananerne moses. Mandlerne og chokoladen
hakkes groft.
Bananer, chiafrø, kokosmel, mandler, rosiner,
mel og krydderier røres sammen. Æggene tilsættes, sammen med skyr. Dejen røres
jævn og fordeles i en smurt bageform (størrelse?)
Bages ved 180o i ca. 35 – 45
minutter. Stik i den for at se om den er færdig, den er færdig når der ikke
hænger dej ved.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Bageglad gruppe på Facebook
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Af mel kan du bruge hvedemel,
speltmel, mandelmel eller andet. Du kan sagtens undlade rosinerne.
Når kagen er bagt, er det en fordel at tage
den ud af formen med det samme, så den kan afgive så meget fugt som muligt. Det
gør den nemmere at skære.
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar