onsdag den 18. marts 2020

Bananvafler


4 per.
2 stk. Bananer
4 stk. Æg
75 g. Hvedemel
40 g. Havregryn
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
½ tsk. Vanillepulver
½ tsk. Kardemomme
40 g. Smør


Bananerne skrælles og moses sammen med æggene i en dyb tallerken. I en skål blandes de tørre ingredienser. Æggeblandingen kommes i det tørre og det piskes til en jævn og ensartede dej.

En smule smør smeltes i vaffeljernet og vaflerne bages heri, til de er sprøde og gyldne.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: ALT.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Du kan sagtens bruge fuldkorn hvedemel i stedet for alm.
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar