Xx per.
450 g. Kylling
2 tsk. Karry
Olie – til stegning
4 stk. Gulerødder
100 g. Ananas i tern
1 lille ds. Majs
2 stk. Løg
½ l. Fløde
½ l. Vand
Mel - til jævning
2 tern Hønsebouillon
400 g. Pasta - tørret
Salt
Peber
Gulerødder skrælles og skæres i tern. Løgene
pilles og hakkes fint.
Pastaen koges i saltet vand i 5 – 6 minutter.
Vandet hældes fra og kommes i et fad.
Olien varmes op i en pande og karryen brændes
af heri. Kyllingen tilsættes og svitses. Herefter tages det op og kommes i
fadet sammen med grønsagerne.
Vand og fløde kommes i panden og det bringes
i kog. Bouillonen tilsættes og opløses heri. Saucen smages til med salt og
peber inden den hældes over i fadet.
Bages ved 150o i ca. 35 – 45 minutter,
huske at vende rundt i det et par gange undervejs.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Gruppe på FB: Tips til nem og
billig mad
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar