torsdag den 19. september 2019

Pasta-fad med kylling


Xx per.
450 g. Kylling
2 tsk. Karry
Olie – til stegning
4 stk. Gulerødder
100 g. Ananas i tern
1 lille ds. Majs
2 stk. Løg
½ l. Fløde
½ l. Vand
Mel - til jævning
2 tern Hønsebouillon
400 g. Pasta - tørret
Salt
Peber


Gulerødder skrælles og skæres i tern. Løgene pilles og hakkes fint.

Pastaen koges i saltet vand i 5 – 6 minutter. Vandet hældes fra og kommes i et fad.

Olien varmes op i en pande og karryen brændes af heri. Kyllingen tilsættes og svitses. Herefter tages det op og kommes i fadet sammen med grønsagerne.

Vand og fløde kommes i panden og det bringes i kog. Bouillonen tilsættes og opløses heri. Saucen smages til med salt og peber inden den hældes over i fadet.

Bages ved 150o i ca. 35 – 45 minutter, huske at vende rundt i det et par gange undervejs.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Gruppe på FB: Tips til nem og billig mad
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar