søndag den 28. juli 2019

Kagecreme med kaffe


10 per.
500 g. Sødmælk
100 g. Æggeblommer
150 g. Sukker
35 g. Majsstivelse
2 g. Vanillekorn
5 g. Instant kaffe pulver


Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud og gnides ud i en smule af sukkeret for at skille dem ad.

Æggeblommer, sukker, vanillesukker, den tomme vanillestang og kaffepulveret kommes i en gryde og piskes sammen. Mælk og maizena tilsættes og piskes ud i æggeblandingen.

Blandingen bringes langsomt i kog under konstant piskning. Når den når kogepunktet skal den koges igennem til den bliver tyk – stadig under piskning – det tager 2 – 3 minutter.

Herefter hældes cremen over i en beholder med stor overflade, dette gør at cremen nedkøles hurtigere.

Herudover skal cremen dækkes med husholdningsfilm. Den skal lægges helt ned på den varme overflade, dette gør at der ikke dannes kondens eller at den "trækker skind".

Herefter stilles cremen på køl til den er helt kold - husk at fjerne den tomme vanillestang inden brug.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: AB Catering
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar