søndag den 28. juli 2019

Kagecreme med chokolade




2 stk. Æggeblommer
60 g. Sukker
1 tsk. Vanillesukker
15 g. Maizena
15 g. Hvedemel
2 ½ dl. Sødmælk
100 g. Chokolade – valgfri variant


Chokoladen smeltes i en skål for sig.

Æggeblommer, sukker, vanillesukker kommes i en gryde, sammen med Maizena og hvedemel og piskes sammen til det er klumpfrit.

Mælken tilsættes lidt efter lidt, hvor der røres mellem hver gang – sådan undgår du klumper.

Cremen varmes op til kogepunktet under konstant omrøring. Det koges igennem 2 – 3 minutter, stadig under konstant piskning. Det kan kræve lidt armkræfter, da det gerne skulle være godt tykt nu.

Gryden tages af varmen og den smeltede chokolade vendes i æggebladningen.

Herefter hældes cremen over i en beholder med stor overflade, dette gør at cremen nedkøles hurtigere.

Herudover skal cremen dækkes med husholdningsfilm. Den skal lægges helt ned på den varme overflade, dette gør at der ikke dannes kondens eller at den "trækker skind".

Herefter stilles cremen på køl til den er helt kold.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: ”Kager til kaffen”
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar