søndag den 28. juli 2019

Cheesecake med melon


4 - 6 pers.
1 stk. Cantaloupe melon
½ dl. Hyldeblomstsaft
8 stk. Digestive kiks
2 spsk. Mandler
2 spsk. Smør
100 g. Flødeost - naturel
2 dl. Græsk yoghurt
3 spsk. Flormelis
1 spsk. Citronskal
1 stk. Citron – saft fra


Melonen halveres, kernerne tages ud og skrælles fjernes. ¾ skæres i små tern og hyldeblomstsaften hældes over. Det stilles på køl, til at trække i minimum 30 minutter.

Imens knuses kiksene, smørret smeltes og mandlerne hakkes. Disse tre ting blandes og fordeles i serverings glassene. De stilles på køl, til smørret er stivnet og bunden derved fast.

Citronskallen rives fint.

Flødeosten røres sammen med yoghurten, flormelis, fintrevet citronskal, saft og 2 spsk. af marinaden fra melonen.

Ovenpå kiksebunden fordeles skiftevis marinerede melontern og ostecremen.
De stilles på køl og inden servering pyntes de med den sidste ¼ af melonen, som kæres i kugler, citronskal og lidt hakkede mandler.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mad fra slottet.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar