Xx per.
400 g. Usaltet smør
400 g. Sukker
7 stk. Æggeblommer
4 dl. Mælk
275 g. Hvedemel
5 ½ tsk. Bagepulver
5 stk. Æggehvider
300 g. Sukker
3 tsk. Vanillesukker
100 g. Makroner
PYNT:
½ l. Piskefløde
1 tsk. Vanillesukker
2 ½ dl. Cremefraiche 9 %
Frugt – f.eks. jordbær, kiwi
Smørret smeltes og afkøles. Herefter piskes
det sammen med sukkeret.
Æggeblommer, mælk, mel og bagepulver
tilsættes og piskes det til har en ensartet konsistens. Dejen hældes i en
papirbeklædt bradepande (den fra ovnen) – det er rigtigt nok at den er meget flydende.
Bages ved 180o i ca. 20 minutter,
til den er flot gylden.
Æggehviderne piskes stive, hvorefter sukker
og vanillesukker kommes i. Makronerne knuses og vendes i æggehvideblandingen.
Makronmassen fordeles over bunden, som
stilles tilbage i ovnen.
Bages ved 180o i yderligere 20 –
25 minutter. Herefter afkøles den.
Når den er helt kold, lægges en ren bageplade
ovenpå og den mases ned i kagen, så den bliver flad.
Til pynten piskes fløden til en stiv skum.
Cremefraiche og vanillesukker vendes forsigtigt i fløden. Blandingen fordeles
ovenpå kagen og der afpyntes med frisk frugt.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Grillguru.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar