8 per.
500 g. pasta – tørret vægt
1 tern Hønsebouillon
1 kg. Hk. oksekød
2 stk. Løg
3 stk. Peberfrugter – en af hver farve
200 g. Majs
400 g. Gulerødder
2 ps. Taco krydderi
140 g. Tomatpuré
½ dl. Vand
400 g. Cheddar
1-2 dl. rasp
Olie – til stegning
Smør – til topping
Salt
Peber
Pastaen koges efter emballagens anvisning i
godt saltet vand tilsat hønsebouillonen.
Gulerødderne skrælles og rives groft. Løgene
pilles og hakkes. Den røde og gule peberfrugt skærs i tern. Den grønne skæres
også i tern, men holdes for sig selv.
Osten rives groft.
En pande varmes op og olie kommes på.
Oksekødet svitses deri, sammen med løgene. Bagefter tilsættes gulerødder, den
røde og gule peberfrugt, samt tacokrydderiet.
Når kødet er gennemstegt, tilsættes
tomatpure, majs og vandet. Det bringes i kog og smages til med salt og peber.
Pastaen vendes i kødblandingen. Halvdelen
kommes i et ovnfast fad og der drysses med halvdelen af osten. Det sidste af
pastabladningen fordeles ovenpå og det sidste ost kommes på. Der drysses med
rasp og den grønne peberfrugt, inden små klatter af smør fordeles derpå.
Bages ved 180o i ca. 30 minutter
til toppen er gylden.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION:
One kitchen – a thousand ideas
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Serveres med cremefraiche til
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar