3 spsk. Muscovado sukker
3 spsk. Paprika
2 spsk. Flagesalt
4 tsk. Hvidløgspulver
4 tsk. Sennepsfrø
3 tsk. Sorte peberkorn
1 tsk. Korianderfrø
1 tsk. Spidskommen - hel
1 tsk. Timian - tørret
1 tsk. Chili - tørret
Sennepsfrø, peberkorn, korianderfrø og
spidskommen ristes på en varm pande uden fedtstof til det dufter – det må ikke
blive brændt og meget mærke.
Krydderierne afkøles og blandes med de
øvrige. De kommes i en morter og kværnes.
De opbevares tørt og i lufttætte beholdere.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Vivis-chili.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Hvis du skal bruge blandingen til
noget der skal steges længe, er det en god ide at undlade sukkeret, da det gør
at det nemt branker. I stedet kan du drysse lidt sukker over i de sidste
minutter af stegningen, så det karamelliserer kødet.
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar