4 per.
250 g. Pasta – tørret vægt
1 tern Hønsebouillon
150 g. Bacon - i tern
1 stk. Rødløg
1 stk. Snackpeber
2 dl. Ærter
2 dl. Edamamebønner
2 stk. Gulerødder
2 spsk. Pikant ost
2 spsk. Mayonnaise
Salt
Peber
Evt. persille – til pynt
Pastaen koges efter emballage-anvisningen, i
vand der er tilsat hønsebouillon og godt med salt.
Det sidste minut af kogetiden, tilsættes de
frostne ærter og edamamebønner. Herefter hældes vandet fra og pasta, ærter og
edamamebønner afkøles.
Baconen steges sprød på en varm pande uden
fedtstof. Herefter afkøles det.
Løget pilles og hakkes fint. Blomst og
frøstol på peberfrugten fjernes og den skæres i små tern. Gulerødderne skrælles
og skæres i strimler.
Pikant ost og mayonnaise røres sammen i en
skål, hvorefter pasta og grønsager tilsættes. Det heles vendes sammen og smages
til med salt og peber.
Baconen og persillen drysses på toppen som
pynt.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hashtagmor.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar