onsdag den 17. april 2019

Pikant pasta salat


4 per.
250 g. Pasta – tørret vægt
1 tern Hønsebouillon
150 g. Bacon - i tern
1 stk. Rødløg
1 stk. Snackpeber
2 dl. Ærter
2 dl. Edamamebønner
2 stk. Gulerødder
2 spsk. Pikant ost
2 spsk. Mayonnaise
Salt
Peber
Evt. persille – til pynt


Pastaen koges efter emballage-anvisningen, i vand der er tilsat hønsebouillon og godt med salt.

Det sidste minut af kogetiden, tilsættes de frostne ærter og edamamebønner. Herefter hældes vandet fra og pasta, ærter og edamamebønner afkøles.

Baconen steges sprød på en varm pande uden fedtstof. Herefter afkøles det.

Løget pilles og hakkes fint. Blomst og frøstol på peberfrugten fjernes og den skæres i små tern. Gulerødderne skrælles og skæres i strimler.

Pikant ost og mayonnaise røres sammen i en skål, hvorefter pasta og grønsager tilsættes. Det heles vendes sammen og smages til med salt og peber.

Baconen og persillen drysses på toppen som pynt.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hashtagmor.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar