onsdag den 17. april 2019

Pastasalat med fetadressing


8 per.
500 g. Pasta – tørret vægt
1 tern Hønsebouillon
500 g. Puckost
2 spsk. Cremefraiche
3 fed Hvidløg
Ærter
Bønner
Edamamebønner
Salt
Peber


Pastaen koges efter emballage-anvisningen i rigeligt saltet vand tilsat hønsebouillon ternen. Herefter hældes vandet fra og pastaen afkøles.

Hvidløget pilles. Det kommes i en minihakker og blendes. Puckosten deles i mindre stykker, som kommes ned til hvidløget og blendes. Tilslut tilsættes cremefraichen og det hele blendes sammen til en ensarter konsistens.

Pastaen vendes i dressingen, sammen med grønsagerne og det smages til med salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hashtagmor.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Pulled chicken kan vendes i salaten også
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar