8 per.
500 g. Pasta – tørret vægt
1 tern Hønsebouillon
500 g. Puckost
2 spsk. Cremefraiche
3 fed Hvidløg
Ærter
Bønner
Edamamebønner
Salt
Peber
Pastaen koges efter emballage-anvisningen i
rigeligt saltet vand tilsat hønsebouillon ternen. Herefter hældes vandet fra og
pastaen afkøles.
Hvidløget pilles. Det kommes i en minihakker
og blendes. Puckosten deles i mindre stykker, som kommes ned til hvidløget og
blendes. Tilslut tilsættes cremefraichen og det hele blendes sammen til en
ensarter konsistens.
Pastaen vendes i dressingen, sammen med
grønsagerne og det smages til med salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hashtagmor.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Pulled chicken kan vendes i salaten
også
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar