Ca. 4 per.
450 g. Hytteost 4 %
4 stk. Æg (M/L)
600 g. Grønsager – renset vægt
300 g. Gulerødder – renset vægt
2 stk. Porrer
Rasp
Smør
Salt
Peber
Karry
Grønsagerne ordnes og snittes fint.
Gulerødderne skrælles og rives groft. Porrerne renses og skæres i tynde ringe.
Æg og hytteost blandes sammen og grønsagerne
vendes i. Der tilsættes rasp til det bliver en sammenhængende masse. Massen
smages til med krydderierne.
Et ovnfast fad smøres og drysses med rasp.
Grønsagsblandingen kommes her i, der drysses med rasp og smørklatter fordeles
ovenpå
Bages ved 175o i ca. 45 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke – er det din
opskrift, så undskyld
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Af grønsager kan der bruges f.eks.
løg, hvidkål, broccoli, tomat, ærter, peberfrugt og ligende
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar