torsdag den 7. marts 2019

Perlespeltsalat med champignoner og syltede rødløg


4 - 6 per.
250 g. Perlespelt - kogte
250 g. Champignoner
3 fed Hvidløg
3 spsk. Smør – til stegning
50 g. Rucola salat
1 håndfuld syltede rødløg (xx gram)
Xx g. Parmesanost
3 spsk. Olie 
Salt
Peber


Spelten koges efter anvisningen på emballagen. Bagefter hældes vandet fra og det afkøles.

Champignonerne renses og deles i kvarte. Hvidløg pilles og hakkes fint

Smørret smeltes på en pande og når det er bruset af sauteres hvidløget heri. Champignonerne tilsættes og svitses med til de får farve og er stegte. Panden tages af varmen.

Spelten kommes i en skål og vendes sammen med olie, salt og peber. Rucolaen tilsættes sammen med svampene og de syltede løg. Og salaten vendes rundt. Den toppes med friskrevet parmesan og er nu klar til servering.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mummum.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar