4 - 6 per.
250 g. Perlespelt - kogte
250 g. Champignoner
3 fed Hvidløg
3 spsk. Smør – til stegning
50 g. Rucola salat
1 håndfuld syltede rødløg (xx gram)
Xx g. Parmesanost
3 spsk. Olie
Salt
Peber
Spelten koges efter anvisningen på
emballagen. Bagefter hældes vandet fra og det afkøles.
Champignonerne renses og deles i kvarte.
Hvidløg pilles og hakkes fint
Smørret smeltes på en pande og når det er
bruset af sauteres hvidløget heri. Champignonerne tilsættes og svitses med til
de får farve og er stegte. Panden tages af varmen.
Spelten kommes i en skål og vendes sammen med
olie, salt og peber. Rucolaen tilsættes sammen med svampene og de syltede løg.
Og salaten vendes rundt. Den toppes med friskrevet parmesan og er nu klar til
servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mummum.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar