4 per.
1 dl. Perlespelt
2 stk. Æbler
½ l. Rødkål
1 stk. Rødløg
1 dl. Tørrede frugter
DRESSING:
2 spsk. Olie
4 spsk. Æbleeddike
2 tsk. Akaciehonning
1 tsk. Spidskommen
Salt
Peber
Spelten koges efter anvisningerne på emballagen,
herefter afkøles den.
Kernehuset fjernes på æblerne og frugtkødet
skæres i både.
Rødkålen snittes fint og rødløget pilles og
hakkes fint. De tørrede frugter hakkes groft.
Alle ingredienserne til dressingen piskes
sammen.
Frugt, grønt og spelt vendes sammen med
dressingen og smages til med salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Sæson
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Gerne lidt syltet ingefær i også
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar