torsdag den 7. marts 2019

Rødkålsalat med spelt & æble


4 per.
1 dl. Perlespelt
2 stk. Æbler
½ l. Rødkål
1 stk. Rødløg
1 dl. Tørrede frugter

DRESSING:
2 spsk. Olie
4 spsk. Æbleeddike
2 tsk. Akaciehonning
1 tsk. Spidskommen
Salt
Peber


Spelten koges efter anvisningerne på emballagen, herefter afkøles den.

Kernehuset fjernes på æblerne og frugtkødet skæres i både.

Rødkålen snittes fint og rødløget pilles og hakkes fint. De tørrede frugter hakkes groft.

Alle ingredienserne til dressingen piskes sammen.

Frugt, grønt og spelt vendes sammen med dressingen og smages til med salt og peber.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Sæson
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Gerne lidt syltet ingefær i også
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar