5 håndfulde Grønkål
10 stk. Abrikos – tørret
100 g. Bacon – i tern
1 stk. Æble
1 dl. Hasselnød
DRESSING:
½ dl. Æblemost
1 tsk. Honning
1 tsk. Æble eddike
Salt
Peber
Grønkålen skylles godt, slynges tør og hakkes
fint. Æblet skæres i små tern. Abrikoserne skæres i skiver.
Hasselnødderne ristes gyldne på en varm
pande, uden fedtstof. Bagefter afkøles de og hakkes groft.
Baconen steges sprødt på en varm pande uden
fedtstof og afkøles bagefter.
Alle ingredienserne til dressingen piskes
sammen og blandes sammen med grønkål, frugt, bacon og nødder. Smages til inden
servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: samanthafotheringham.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar