torsdag den 7. marts 2019

Grønkålsalat med æble & bacon



5 håndfulde Grønkål
10 stk. Abrikos – tørret
100 g. Bacon – i tern
1 stk. Æble
1 dl. Hasselnød

DRESSING:
½ dl. Æblemost
1 tsk. Honning
1 tsk. Æble eddike
Salt
Peber


Grønkålen skylles godt, slynges tør og hakkes fint. Æblet skæres i små tern. Abrikoserne skæres i skiver.

Hasselnødderne ristes gyldne på en varm pande, uden fedtstof. Bagefter afkøles de og hakkes groft.

Baconen steges sprødt på en varm pande uden fedtstof og afkøles bagefter.

Alle ingredienserne til dressingen piskes sammen og blandes sammen med grønkål, frugt, bacon og nødder. Smages til inden servering.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: samanthafotheringham.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar