onsdag den 25. juli 2018

Vietnamesisk marineret stege-flæsk


Xx per.
2 kg. Ribbensteg uden svær og ben

MARINADE:
6 spsk. Fiskesauce
2 spsk. Soya
1 ½ tsk. 3 krydderi
1 tsk. Peber
4 spsk. Sukker
2 Fed hvidløg
1 stk. Løg
Salt


Ribbenstegen skæres i tynde skiver på ca. ½ cm. i tykkelsen. Husk at skære sværen fra.

Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. De kommes i en skål, sammen med de øvrige marinade-ingredienser og det hele blandes sammen.

Marinaden og kød kommes i en plastpose, som lukkes med en knude og marinaden fordeles rundt om kødet.

Kødet må meget gerne marinere i 24 timer, men minimum 4 timer.

Alle ingredienserne til marinaden blandes.

Grilles til de er gylden brune.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Facebook gruppe ”Mad for enhver”
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Tilsæt evt. citrongræs i marinaden. Serveres med jasminris eller risnudler
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar