Xx
per.
2
kg. Ribbensteg uden svær og ben
MARINADE:
6
spsk. Fiskesauce
2
spsk. Soya
1
½ tsk. 3 krydderi
1
tsk. Peber
4
spsk. Sukker
2
Fed hvidløg
1
stk. Løg
Salt
Ribbenstegen
skæres i tynde skiver på ca. ½ cm. i tykkelsen. Husk at skære sværen fra.
Løg
og hvidløg pilles og hakkes fint. De kommes i en skål, sammen med de øvrige
marinade-ingredienser og det hele blandes sammen.
Marinaden
og kød kommes i en plastpose, som lukkes med en knude og marinaden fordeles rundt
om kødet.
Kødet
må meget gerne marinere i 24 timer, men minimum 4 timer.
Alle
ingredienserne til marinaden blandes.
Grilles
til de er gylden brune.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Facebook gruppe ”Mad for enhver”
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Tilsæt evt. citrongræs i marinaden. Serveres med jasminris eller risnudler
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar