XX per.
BUNDEN:
250 g. Havregryn
150 g. Rørsukker
175 g. Smør
3 stk. Æggeblommer
TOPPING:
3 stk. Æggehvider
100 g. Rørsukker
100 g. Mandler
Smørret smeltes og afkøles let.
Havregryn og sukker blandes vendes sammen,
inden smørret røres i dejen. Lad det nu stå og trække 5 – 10 minutter.
Æggene deles i blommer og hvider. Blommerne
røres i havregrynmassen. Dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 20 x 30 cm.)
eller stor smurt tærteform. Tryk den gerne lidt sammen.
Bages ved 175o i ca. 8 – 10
minutter.
Imens bundes bager piskes æggehviderne helt
stive. Sukkeret tilsættes lidt af gangen imens der stadig piskes. Mandlerne
hakkes groft.
Kagen tages ud af ovnen, marengsen fordeles
hurtigt henover kagen. Mandlerne drysses på og kagen stilles tilbage i ovnen.
Bages ved 150o i 20 – 25 minutter.
Marengsen skal være gyldent og gennembagt. Ved hjælp af en gaffel kan du tjekke
om den er færdigbagt.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Cookingclub.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Bruger du en stor bradepande eller form med meget tyk bund, skal bagetiden øges med et par minutter.
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar