onsdag den 25. juli 2018

Myntesmåkager



XX stk.
250 g. Smør
250 g. Sukker
1 l. Mynteblade
6 tsk. Korender - eller hakkede rosiner
260 g. Hvedemel


Mynten hakkes fint.

Smør og sukker røres blødt. Mynten og korender tilsættes, hvorefter melet vendes i – dejen skal kun lige samles. Dejes rulles i pølser på ca. xx cm De pakkes ind i film og kommes på køl i minimum 1 time.

Dejen skæres i skiver på ca. xx mm. De lægges på en papirbeklædt bageplade.

Bages ved 175o i ca. 15 minutter.

Afkøles på en bagerist og opbevares i lufttætte dåser.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hundegalleri.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar