15 store stk.
25 g. Hvedemel
1 nip Salt
200 g. Flormelis
200 g. Mandelflager
3 stk. Æg
2 spsk. Smør (i gram??)
Æggenes slåes ud i en skål og piskes sammen.
Smørret smeltes og afkølet let.
Mel, salt, sukker og mandler blandes sammen.
Æg og smør tilsættes og vendes forsigtig sammen. Dejen fordels på en
papirbeklædt bageplade med god plads mellem, da de flyder meget ud – jeg havde
xx pr. plade.
Bages ved 150o i ca. 20 – 25
minutter, til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle en smule på bagepladen inden
du tager dem over til færdig afkøling på en bagerist. Opbevares i lufttætte
dåser.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Love music and cake.com
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar