onsdag den 25. juli 2018

Mandelbund med mascarponecreme & bær


XX per.
BUND: 
2 stk. Æg (M/L)
215 g. Rørsukker 
150 g. Mandelmel 
1 tsk. Bagepulver 

CREME: 

2 ½ dl. Piskefløde 
1 bæger Mascarpone 
2 tsk. Vanillesukker

PYNT:

Bær - lige præcis dem du ønsker


Star med bunden:

Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Herefter røres mandelmel og bagepulver i. Dejen kommes i en smurt springform, med bagepapir i bunden.

Bages ved 175o i ca. 25-30 minutter. Herefter afkøles den.


Så laves cremen:

Fløden piskes til den begynder at tykne, herefter tilsættes mascarpone og vanille og der piskes videre. Cremen skal være så fast at den ikke løber.  

Servering:

Bunden lægges på et fad, cremen fordeles ovenpå og der pyntes af med bær.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hundegaller.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -


Ingen kommentarer:

Send en kommentar