XX per.
BUND: 2 stk. Æg (M/L)
215 g. Rørsukker
150 g. Mandelmel
1 tsk. Bagepulver
CREME:
2 ½ dl. Piskefløde
1 bæger Mascarpone
2 tsk. Vanillesukker
PYNT:
Bær - lige præcis dem du ønsker
Star med bunden:
Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Herefter røres mandelmel og bagepulver i. Dejen kommes i en smurt springform, med bagepapir i bunden.
Bages ved 175o i ca. 25-30 minutter. Herefter afkøles den.
Så laves cremen:
Fløden piskes til den begynder at tykne, herefter tilsættes mascarpone og vanille og der piskes videre. Cremen skal være så fast at den ikke løber.
Servering:
Bunden lægges på et fad, cremen fordeles ovenpå og der pyntes af med bær.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hundegaller.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar