torsdag den 12. juli 2018

Mælkesnitter


18 stk.
KAGE:
150 g. Smør
150 g. Sukker
3 stk. Æg
2 spsk. Usødet kakao
150 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
5 – 7 spsk. Mælk

CREME:
400 g. Flødeost – neutral
3 spsk. Citron saft
2 spsk. Vanillesukker
1 spsk. Flormelis
1 spsk. Honning
2 ½ dl Piskefløde


Start med kagen:
Smør og sukker røres blødt. Æggene tilsættes et af gangen og der røres godt mellem hvert. Kakao, mel og bagepulver sigtes ned i blandingen og røres sammen. Tilslut kommes mælken i gradvis.
Dejen fordeles i en papirbeklædt bradepande i et jævn lag.

Bages ved 225o i ca. 8 – 10 min. Herefter afkøles den.

Cremen:
Osten piskes luftig sammen med citron, vanille, flormelis og honning. Fløden piskes til skum og vendes sammen med osteblandingen.

Samling:
Kagebunden deles i to. På den ene fordeles cremen og den anden lægges på som bund. Den skæres i 18 stykker.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mejeriforeningen
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar