18 stk.
KAGE:
150 g. Smør
150 g. Sukker
3 stk. Æg
2 spsk. Usødet kakao
150 g. Hvedemel
1 tsk. Bagepulver
5 – 7 spsk. Mælk
CREME:
400 g. Flødeost – neutral
3 spsk. Citron saft
2 spsk. Vanillesukker
1 spsk. Flormelis
1 spsk. Honning
2 ½ dl Piskefløde
Start
med kagen:
Smør og sukker røres blødt. Æggene tilsættes
et af gangen og der røres godt mellem hvert. Kakao, mel og bagepulver sigtes
ned i blandingen og røres sammen. Tilslut kommes mælken i gradvis.
Dejen fordeles i en papirbeklædt bradepande i
et jævn lag.
Bages ved 225o i ca. 8 – 10 min.
Herefter afkøles den.
Cremen:
Osten piskes luftig sammen med citron,
vanille, flormelis og honning. Fløden piskes til skum og vendes sammen med
osteblandingen.
Samling:
Kagebunden deles i to. På den ene fordeles
cremen og den anden lægges på som bund. Den skæres i 18 stykker.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mejeriforeningen
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar