torsdag den 12. juli 2018

Chokoladekage med solbær


Ca. 8 per.
150 g. Solbær
½ dl. Vand
250 g. Mørk chokolade
250 g. Smør
250 g. Sukker
4 stk. Æg
2 spsk. Hvedemel

PYNT:
Flormelis
Hvid chokolade


Solbær og vand kommes i en gryde og bringes i kog. De skal nu småkoge et par minutter til bærerne brister. Herefter presses de gennem en sigte. Pulpen skal du ikke bruge – kun saften.

Smør kommes i en gryde og smeltes langsomt, sammen med sukkeret. Imens hakkes chokoladen, som kommes i smørblandingen, sammen med solbærsaften.

Gryden tages af varmen og dejen røres glat. Æggene røres i et af gangen, hvorefter melet tilslut vendes i.

Dejen fordeles i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) med bagepapir i bunden.

Bages ved 185o i ca. 45 minutter.

Afkøles og pyntes med sigtet flormelis og høvlet hvid chokolade lige inden servering.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Alt.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Serveres med frisk frugt, is, cremefraiche eller flødeskum.
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar