Ca. 8 per.
150 g. Solbær
½ dl. Vand
250 g. Mørk chokolade
250 g. Smør
250 g. Sukker
4 stk. Æg
2 spsk. Hvedemel
PYNT:
Flormelis
Hvid chokolade
Solbær og vand kommes i en gryde og bringes i
kog. De skal nu småkoge et par minutter til bærerne brister. Herefter presses
de gennem en sigte. Pulpen skal du ikke bruge – kun saften.
Smør kommes i en gryde og smeltes langsomt,
sammen med sukkeret. Imens hakkes chokoladen, som kommes i smørblandingen,
sammen med solbærsaften.
Gryden tages af varmen og dejen røres glat.
Æggene røres i et af gangen, hvorefter melet tilslut vendes i.
Dejen fordeles i en smurt springform (ca. 22
cm i diameter) med bagepapir i bunden.
Bages ved 185o i ca. 45 minutter.
Afkøles og pyntes med sigtet flormelis og
høvlet hvid chokolade lige inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Alt.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Serveres med frisk frugt, is, cremefraiche eller flødeskum.
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar