onsdag den 25. juli 2018

Aubergine lasagne


Xx per.
2 – 3 stk. Auberginer
Mælk – til panering
Rasp – til panering
Mel – til panering
Olie – til stegning
450 g. Frossen helbladet spinat
ca. 2 spsk. smør
250 g. Hytteost
1 dl. Parmesan
1 stk. Æg
Salt
Peber
5 – 6 dl. Tomatsauce
Revet ost
Oregano


Start med:
Auberginerne skæres i skiver på ca. 2 cm. De dyppes først i mælk og bagefter i en blanding af mel, rasp og en smule salt.

De steges gyldne på en pande i olien. Herefter dryppes de af på fedtsugende papir.

Smørret smeltes i en pande og den frosne spinat kommes i, det varmes op under omrøring og smages til med salt og peber.

I en skål røres hytteost, parmesan, æg, salt og peber.

Lav evt. selv en tomatsauce eller tag den nemme løsning og køb to glas færdig tomatsauce.

Samling:
I et smurt ovnfast fad lægges først aubergineskiverne. På hver skive lægges først en skefuld hytteostblanding, så en skefuld spinat og tilslut en skefuld tomatsauce. Ovenpå afsluttes der med en aubergineskive. Sådan fortsættes der indtil at du ikke har flere auberginer.

Har du sauce tilovers, fordeles det i bunden af fadet. Der drysses med revet ost.

Bages ved 220o i ca. 35 - 40 minutter.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Facebook gruppe ”Mad for enhver”
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET:  -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar