mandag den 25. december 2017

Groft rabarberbrød


3 stk.
300 g. Rabarber – renset vægt
75 g. Rørsukker

5 dl. Koldt vand
50 g. Gær
500 g. Ølandshvede
400 g. Italiensk tipo 00 mel
1 spsk. Salt
½ dl. Rapsolie


Rabarberne skærest i stykker på 2 cm, de drysses med rørsukker.

Bages ved 150o i ca. 15 minutter, eller de til er møre. Afkøles.

Alle ingredienserne til brødet røres sammen i en røremaskine ved jævn hastighed i ca. 15 minutter. Dejen dækkes til og stilles på køl til næste dag.

Dejen formes til 3 brød, dækkes med fil og stilles til hævning et lunt sted til de når dobbelt størrelse.

Ovnen forvarmes til 220o med en bradepande i bunden

Brødene sættes ind, der hældes lidt vand i bradepanden og skrues ned på 180o og bages i ca. 25 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Pharmakon.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar