3 stk.
300 g. Rabarber – renset vægt
75 g. Rørsukker
5 dl. Koldt vand
50 g. Gær
500 g. Ølandshvede
400 g. Italiensk tipo 00 mel
1 spsk. Salt
½ dl. Rapsolie
Rabarberne skærest i stykker på 2 cm, de
drysses med rørsukker.
Bages ved 150o i ca. 15 minutter,
eller de til er møre. Afkøles.
Alle ingredienserne til brødet røres sammen i
en røremaskine ved jævn hastighed i ca. 15 minutter. Dejen dækkes til og
stilles på køl til næste dag.
Dejen formes til 3 brød, dækkes med fil og
stilles til hævning et lunt sted til de når dobbelt størrelse.
Ovnen forvarmes til 220o med en
bradepande i bunden
Brødene sættes ind, der hældes lidt vand i
bradepanden og skrues ned på 180o og bages i ca. 25 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Pharmakon.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar