mandag den 25. december 2017

Tærte med friske rabarber


2 tærter á 23 cm. forme
500 g. Marcipan – Ren rå
400 g. Sukker
5 stk. Æg
200 g. Hvedemel
5 stk. Rabarber 

PYNT:
30 g. Vanillesukker


Marcipanen rives groft og blandes sammen med sukkeret. Æggene tilsættes lidt efter lidt. Det røres sammen og melet tilsættes. Dejen rulles ud på et meldrysset bord og kommes i smurte tærteforme.

Rabarberne skæres i stykker på 1½ cm. De fordeles oven på bunden, inden der drysses med vanillesukker.

Bages ved 180o i ca. 40 minutter.


FORSLAG TIL ANDRE SLAGS FYLD:
Blommetærte: 7 stk. Blommer skåret i både
Æbletærte: 4 stk. Æbler uden kernehus og stilk, skåret i både
Bærtærte: 90 g. Brombær, 30 g. Solbær og 30 g. Ribs




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Livsstil.tv2.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: For at få flotte synlige stykker af marcipan i dejen, kan du tage 100 gram fra, skæres dem i tern og komme dem i dejen lige inden udrulning.
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar