torsdag den 13. juli 2017

Lagkagebunde fra Østrup


2 stk.
3 stk. Æg
125 g. Sukker
65 g. Hvedemel
60 g. Kartoffelmel
1 tsk. Bagepulver


Æg og sukker piskes lyst og skummende.

De to slags mel sigtes ned i blandingen og vendes forsigtigt rundt sammen med bagepulver.

Dejen kommes i en smurt springform (ca. 24 cm. i diameter) med bagepapir i bunden. 

Bages ved 200o i ca. 15 – 17 minutter. 

De afkøles og deles på midten så du har to bunde.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Chefens søde kone
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Hvis du ikke har mod på at dele bunden i to, kan du fordele dejen (veje den af) i to lige store springforme – så er bagetiden omkring 10 minutter.
AFPRØVET: JA
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar