tirsdag den 4. juli 2017

Rygeostdressing med rucola


10 port.
30 g. Bredbladet persille
100 g. Rucola
250 g. Rygeost 10%
200 g. Mælk
200 g. Piskefløde     
4 g. Citronskal – fint revet       
3 g. Havsalt
Muskatnød - revet
Peber


Persille og rucola skylles godt og slynges tørre. De kommes i en blender, sammen med rygeost, mælk og fløde. Det blendes til en jævn dressing, som smages til med krydderierne.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Arla food service.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Kan bruges som dressing til kartoffelsalat eller pastasalat med sprød bacon.
Hvis du ikke tilsætter mælken, får det en fastere konsistens og kan bruges som spread i sandwich, varmrøget laks eller grønsagsstave
AFPRØVET: NEJ
LINK: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar