Ca.
20 stykker
250
g. Sukker
4
stk. Æg
2
spsk. Vanillesukker
5
tsk. Bagepulver
4
spsk. Kakao
450
g. Hvedemel
3
¾ dl. Mælk
250
g. Smør
GLASUR:
200
g. Smør
7
spsk. Kaffe - færdiglavet
200
g Florsukker
3
spsk. Kakao
3
tsk. Vanillesukker
300
g. Kokos
Sukker
og æg piskes tykt og luftigt. Smørret smeltes og afkøles. De tørre
ingredienser vejes af sammen og blandes. Alle ingredienserne vendes i
æggemassen og dejen kommes i en smurt brande (Ca. 25 x 40 cm.)
Bages
ved 200o i ca. 25 - 30 minutter.
Når kage en bagt, afkøles den en smule. Imens laves glasuren. Alle ingredienserne røres sammen og varmes op under omrøring, i en gryde. Mens kagen stadig er lun, smøres glasuren på kagen.
Når kage en bagt, afkøles den en smule. Imens laves glasuren. Alle ingredienserne røres sammen og varmes op under omrøring, i en gryde. Mens kagen stadig er lun, smøres glasuren på kagen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: April 2014
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar