tirsdag den 4. juli 2017

Den der du ved nok


Ca. 20 stykker
250 g. Sukker
4 stk. Æg
2 spsk. Vanillesukker
5 tsk. Bagepulver
4 spsk. Kakao
450 g. Hvedemel
3 ¾ dl. Mælk
250 g. Smør

GLASUR:
200 g. Smør
7 spsk. Kaffe - færdiglavet
200 g Florsukker
3 spsk. Kakao
3 tsk. Vanillesukker
300 g. Kokos


Sukker og æg piskes tykt og luftigt. Smørret smeltes og afkøles. De tørre ingredienser vejes af sammen og blandes. Alle ingredienserne vendes i æggemassen og dejen kommes i en smurt brande (Ca. 25 x 40 cm.)

Bages ved 200o i ca. 25 - 30 minutter.

Når kage en bagt, afkøles den en smule. Imens laves glasuren. Alle ingredienserne røres sammen og varmes op under omrøring, i en gryde. Mens kagen stadig er lun, smøres glasuren på kagen.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: April 2014
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar