4
per.
1200
g Bagekartofler – eller hvor meget din familie spiser
½
dl. Olie
1
spsk. Birkes - blå
2
spsk. Sesam
Salt
Kartoflerne
skrælles (hvis du ønsker det - det behøves ikke) og skære i bjælker på ca. 1 x
½ cm x i tykkelsen. De lægges i en skål med koldt vand for at fjerne så meget
stivelse som muligt, skift gerne vandet et par gange.
De
duppes tørre i et rent viskestykke og kommes i en plastpose, sammen med olie,
salt, peber og evt. andre krydderier. De lægges på bageplade i et lag.
Steges ved 200o i ca. 60 - 75 minutter.
Hold øje med dem. Når
de ligger i et lag, er det ikke nødvendigt at vende i dem undervejs.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: Marts 2015
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar