tirsdag den 4. juli 2017

Sesamfritter


4 per.
1200 g Bagekartofler – eller hvor meget din familie spiser
½ dl. Olie
1 spsk. Birkes - blå
2 spsk. Sesam
Salt


Kartoflerne skrælles (hvis du ønsker det - det behøves ikke) og skære i bjælker på ca. 1 x ½ cm x i tykkelsen. De lægges i en skål med koldt vand for at fjerne så meget stivelse som muligt, skift gerne vandet et par gange.

De duppes tørre i et rent viskestykke og kommes i en plastpose, sammen med olie, salt, peber og evt. andre krydderier. De lægges på bageplade i et lag.

Steges ved 200o i ca. 60 - 75 minutter. 

Hold øje med dem. Når de ligger i et lag, er det ikke nødvendigt at vende i dem undervejs.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: Marts 2015
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar