5 – 6 per.
700 g. Kylling uden ben
300 g. Græsk yoghurt 10 %
40 g. Tandoori Masala – jeg brugte den fra
Khanum
SAUCE:
1 spsk. Olie – til stegning
150 g. Løg
4 fed Hvidløg
70 g. Tomatpure
2 dl. Piskefløde
2 dl. Hønsefond
Citronsaft
Salt
Maizena – til jævning
Dagen
før servering:
Kyllingen skæres i mundrette stykker.
Yoghurt og krydderblandingen røres sammen og
kyllingen vendes i. Stilles på køl til dagen efter.
På
serveringsdagen:
Kylling og marinaden kommes i et fad.
Steges ved 250o i ca. 15 minutter.
Imens
laves saucen:
Løgene skrælles og hakkes groft. Hvidløgene
pilles og hakkes fint.
Olien kommes i en gryde og varmes op. Løgene
sauteres heri til de er gennemsigtige. Hvidløg og tomatpure tilsættes, sammen
med vand og saucen bringes i kog. Lad den småsimre i 5 – 10 minutter hvorefter
kyllingen og marinaden hældes i saucen, sammen med fløde. Saucen varmes igennem
og smages til med salt og citronsaft.
Er den for tyk tilsættes lidt ekstra vand, er
den for tynd tilsættes lidt maizenamel rør ud i en smule vand.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Ris, salat eller bønner
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: Juli 2017
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar