6 per.
125 g. Marcipan
- revet
2 stk. Æg
100 g. Mørk
chokolade
1 tsk. Fløde
1 tsk. Smør
Marcipan,
sukker og smør piskes sammen. Æggene tilsættes et ad gangen, hvorefter melet
røres i. Dejen kommes i en smurt springform (20 cm. i diameter)
Bages ved 180o
i ca. 25 - 30 minutter.
Herefter
afkøles kagen og stilles på serveringsfadet.
Chokoladen
hakkes i mindre stykker.
Smør og fløde
kommes i en gryde og varmes op ved svag varme. Chokoladen tilsættes og smeltes
deri, under konstant omrøring. Glasuren røres til en jævn konsistens, inden den
fordeles på kagen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Fra en tidligere kollega
FRYSEEGNET: JA - uden glasue
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: JA, mange gange
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar