tirsdag den 4. juli 2017

Mazarinkage


6 per.

125 g. Marcipan - revet
125 g. Sukker
125 g. Smør - blødt
2 stk. Æg
50 g. Hvedemel
                
100 g. Mørk chokolade
1 tsk. Fløde
1 tsk. Smør


Marcipan, sukker og smør piskes sammen. Æggene tilsættes et ad gangen, hvorefter melet røres i. Dejen kommes i en smurt springform (20 cm. i diameter)

Bages ved 180o i ca. 25 - 30 minutter.

Herefter afkøles kagen og stilles på serveringsfadet.

Chokoladen hakkes i mindre stykker.

Smør og fløde kommes i en gryde og varmes op ved svag varme. Chokoladen tilsættes og smeltes deri, under konstant omrøring. Glasuren røres til en jævn konsistens, inden den fordeles på kagen.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Fra en tidligere kollega
FRYSEEGNET: JA - uden glasue
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: JA, mange gange
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar