tirsdag den 4. juli 2017

Limekage med marcipan og birkes


10 -12 per.
150 g. Sukker
150 g. Marcipan - revet
150 g. Smør - blødt
3 stk. Æg
2 stk. Lime – revet skal fra
1½ spsk. Blå birkes
75 g. Hvedemel

GLASUR: 
150 g. Flormelis
2 stk. Lime – saft fra


Marcipan, sukker og smør piskes sammen. Æggene tilsættes – et af gangen – hvor der piskes godt mellem hvert.

Limeskal, mel og birkes vendes i og dejen hældes i en smurt springform (Ca. 20 cm. i diameter), hvor bunden er beklædt med bagepapir.

Bages ved 180o i ca. 35 minutter. Herefter afkøles den og vendes ud af formen. Flormelis og limesaft røres sammen og fordeles på kagen.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Anne au chocolat.dk
FRYSEEGNET: JA - uden glasur
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar