10 -12 per.
150 g. Sukker
150 g. Marcipan - revet
150 g. Smør - blødt
3 stk. Æg
2 stk. Lime – revet skal fra
1½ spsk. Blå birkes
75 g. Hvedemel
150 g. Marcipan - revet
150 g. Smør - blødt
3 stk. Æg
2 stk. Lime – revet skal fra
1½ spsk. Blå birkes
75 g. Hvedemel
GLASUR:
150 g. Flormelis
2 stk. Lime – saft fra
150 g. Flormelis
2 stk. Lime – saft fra
Marcipan, sukker og smør piskes sammen.
Æggene tilsættes – et af gangen – hvor der piskes godt mellem hvert.
Limeskal, mel og birkes vendes i og dejen
hældes i en smurt springform (Ca. 20 cm. i diameter), hvor bunden er beklædt
med bagepapir.
Bages ved 180o i ca. 35 minutter.
Herefter afkøles den og vendes ud af formen. Flormelis og limesaft røres sammen
og fordeles på kagen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Anne au chocolat.dk
FRYSEEGNET: JA - uden glasur
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar