8 – 10 per.
4 stk. Æg
200 g. Rørsukker
100 g. Smør - blødt
50 g. Mandler – groft hakket
275 g. Hvedemel
4 spsk. Blå birkes
2 tsk. Bagepulver
1 stk. Citron - skal fra
3 – 4 spsk. Citronsaft
300 g. Squash – groft revet
Æg, sukker og smør piskes sammen. Mandlerne
vendes i dejen sammen med sammen med mel, birkes og bagepulver.
Herefter vendes citronsaft, -skal og squash i
dejen, som blandes godt sammen.
Kagen kommes i en papirbeklædt rugbrødsform.
Bages ved 185o i ca. 40 minutter.
Afkøles og serveres i tykke skiver
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Spisestuen.dk
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Dejen kan fordeles i stedet fordeles i muffinsformes og bages ved 200o i ca. 12 – 15 minutter.
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar