torsdag den 16. marts 2017

Torinofad

  
4 per.
FARS:
500 g. Hakket oksekød
2 stk. Æggehvider
½ dl. Rasp
½ dl. Oksebouillon
1 stk. Løg - revet
Salt
Peber

SAUCE:
1 spsk. Olie
1 stk. Løg - hakket
2 stk. Squash - i små tern
1 ds. Hakkede tomater
1 dl. Vand
1 tsk. Basilikum
2 fed Hvidløg - hakket
2 tsk. Paprika
Oregano
Salt
Peber


Olien varmes og løgene svitses heri. Tilsæt derefter squash, hvidløg, tomater og smag til med krydderierne. Lad saucen koge i ca. 15 minutter og jævn evt. saucen, hvis den er for tynd. Saucen fordeles i bunden af et ildfast fad. Oksekødet æltes sammen med alle de øvrige ingredienser og bredes ud over grønsagssaucen.

Steges ved 200o i ca. 30 minutter.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar