4 per.
FARS:
2 stk. Æggehvider
½ dl. Rasp
½ dl. Oksebouillon
1 stk. Løg - revet
Salt
Peber
SAUCE:
1 spsk. Olie
1 stk. Løg - hakket
2 stk. Squash - i små tern
1 ds. Hakkede tomater
1 tsk. Basilikum
2 fed Hvidløg - hakket
2 tsk. Paprika
Oregano
Salt
Peber
Olien varmes og løgene svitses heri. Tilsæt
derefter squash, hvidløg, tomater og smag til med krydderierne. Lad saucen koge
i ca. 15 minutter og jævn evt. saucen, hvis den er for tynd. Saucen fordeles i bunden
af et ildfast fad. Oksekødet æltes sammen med alle de øvrige ingredienser og
bredes ud over grønsagssaucen.
Steges ved 200o i ca. 30
minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar