2 – 3 per.
2 stk. Løg
4 dl. Basmati ris – eller en anden slags ris
1 ds. Hakkede tomater
½ l. Hønsebouillon
2 spsk. Sød paprika
3 spsk. Sød chilisauce
2 tsk. Groft salt
Friskkværnet peber
4 dl. Basmati ris – eller en anden slags ris
1 ds. Hakkede tomater
½ l. Hønsebouillon
2 spsk. Sød paprika
3 spsk. Sød chilisauce
2 tsk. Groft salt
Friskkværnet peber
Olie – til stegning
Løgene pilles og hakkes fint. De sauteres i
olien, sammen med risene, uden at tage farve. De hakkede tomater, fond og
krydderier tilsættes og bringes i kog. Det skal nu småsimre i 12 minutter under
låg, hvorefter gryden tages af varmen og trækker 12 minutter, stadig under låg.
Risene røres igennem for at de løsnes inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: The big meowski - blog
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar