onsdag den 8. marts 2017

Tomatris

2 – 3 per.

2 stk. Løg
4 dl. Basmati ris – eller en anden slags ris
1 ds. Hakkede tomater
½ l. Hønsebouillon
2 spsk. Sød paprika
3 spsk. Sød chilisauce
2 tsk. Groft salt
Friskkværnet peber
Olie – til stegning


Løgene pilles og hakkes fint. De sauteres i olien, sammen med risene, uden at tage farve. De hakkede tomater, fond og krydderier tilsættes og bringes i kog. Det skal nu småsimre i 12 minutter under låg, hvorefter gryden tages af varmen og trækker 12 minutter, stadig under låg. Risene røres igennem for at de løsnes inden servering.





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: The big meowski - blog 
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar