onsdag den 8. marts 2017

Skinkesalat med kapers & æble


 100 g. Friskost - naturel
1 dl. Cremefraiche
1 ½ spsk. Sennep - mild
1 ½ tsk. Citronsaft
1 ½ spsk. Persille
150 g. Skinke 
50 g. Løg 
150 g. Æble 
150 g. Selleri 
¼ dl. Kapers
Salt
Peber


Persillen skylles og hakkes. Løget pilles og hakkes fint. Sellerien skrælles og rives groft. Æblet skæres i små tern og skinken skæres i tynde strimler.

Friskost, cremefraiche, citronsaft, sennep og persille røres sammen og smages til med salt og peber. De øvrige ingredienser tilsættes og salaten skal derefter stå køligt en time og tilsmages tilslut.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke 
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar