Ca. 10 stk.
400 g. Hytteost
200 g. Flødeost – naturel
4 stk. Æg (L/M)
2 dl. Mælk
150 g. Revet mozzarella
150 g. Revet cheddar
3 små håndfulde Havregryn
Salt
Peber
Olie – til stegning
Smør – til stegning
Flødeost, hytteost, mælk og æg piskes til en
jævn masse. De to slags revet ost tilsættes sammen med havregryn. Massen smages
til med salt og peber, inden at den stilles til side i ca. 8 – 10 minutter, så
havregrynene kan suge væsken og det bliver en mere fast den
Herefter steges der små klatter af dejen på
en varm pande i olie og smør, til de er gyldne.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Undlad hytteosten næste gang + tilsæt evt. bagepulver
AFPRØVET: Marts 2017
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar