torsdag den 16. marts 2017

Spansk gryderet


4 per.
900 g. Oksekød - i tern
100 g. Bacon - i tern
200 g. Champignon - i skiver
225 g. Flåede tomater
75 g. Grøn peberfrugt - i strimler
30 g. Hvedemel
35 g. Smør
1 tsk. Salt
1 ½ dl. Vand
¾ dl. Fløde
Paprika
Kulør


Baconen steges på en pande uden fedtstof.

Løg, champignoner og kød brunes i smørret. Tomat, vand og krydderier tilsættes og retten småsimre til kødet er mørt.

Peberfrugt og bacontern tilsættes, sammen med fedtet fra baconen. Derefter jævnes saucen og fløden tilsættes. Smages til og tilsæt evt. lidt kulør. 




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Tidligere arbejdsplads - OUH Hovedkøkken
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: JA
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar