4 per.
2 fed Hvidløg
2 spsk. Persille
2 ds. Flåede tomater
1 tsk. Paprika
2 spsk. Olivenolie
Løg, hvidløg, selleri og persille hakkes
fint. Tomaterne blandes med grønsagerne.
Af kødet formes der 8 små bøffer. De drysses
med paprika og steges i ca. 1 minut på hver side i lidt olie. Tomatblandingen
hældes over og retten småkoger i ca. 10 minutter. Hvis retten bliver for tør,
kan der evt. tilsættes lidt bouillon.
Kålen skæres i fine strimler. Og pastaen
koges. I de sidste 5 minutter af kogningen tilsættes kålen. Vandet hældes fra
og lidt olie tilsættes. Kål og pasta varmes et par minutter under omrøring.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar