torsdag den 16. marts 2017

Savoykål med pasta


4 per.
100 g. Løg
2 fed Hvidløg
200 g. Bladselleri
2 spsk. Persille
2 ds. Flåede tomater
400 g. Hakket oksekød
1 tsk. Paprika
2 spsk. Olivenolie
400 g. Savoykål
250 g. Pasta - i strimler


Løg, hvidløg, selleri og persille hakkes fint. Tomaterne blandes med grønsagerne.
Af kødet formes der 8 små bøffer. De drysses med paprika og steges i ca. 1 minut på hver side i lidt olie. Tomatblandingen hældes over og retten småkoger i ca. 10 minutter. Hvis retten bliver for tør, kan der evt. tilsættes lidt bouillon.
Kålen skæres i fine strimler. Og pastaen koges. I de sidste 5 minutter af kogningen tilsættes kålen. Vandet hældes fra og lidt olie tilsættes. Kål og pasta varmes et par minutter under omrøring.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar