4 - 6 per.
KØDSAUCE:
1 tsk. Paprika
1 stk. Løg - hakket
1½ tsk. Salt
Peber
KARTOFFELMOS:
1 - 2 dl . Mælk
1 tsk. Salt
Peber
Smørret gyldnes i en tykbundet gryde.
Paprikaen tilsættes og bruser af. Løgene
svitses, sammen med kødet og ketchup, salt og peber tilsættes. Kødsaucen
småsimre under låg i ca. 10 minutter.
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre
stykker. Derefter koges de møre i vand uden salt. Vandet hældes fra og de
dampes tørre. Kartoflerne moses med en håndmikser og mælken tilsættes lidt
efter lidt. Derefter tilsættes smørret og mosen piskes let. Smages til med salt
og peber. Kødsaucen hældes i et ildfast fad og mosen lægges over som et låg.
Bages midt i ovnen ved 200o i
ca. 25 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hukser det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar