torsdag den 16. marts 2017

Oksekød i fad med kartoffelmos


4 - 6 per.
KØDSAUCE:
50 g.  Smør
1 tsk. Paprika
1 stk. Løg - hakket
600 g. Hakket oksekød
1 dl. Tomatketchup
1½ tsk. Salt
Peber

KARTOFFELMOS:
1 kg. Kartofler
1 - 2 dl. Mælk
50 g. Smør
1 tsk. Salt
Peber


Smørret gyldnes i en tykbundet gryde. Paprikaen tilsættes og bruser af.  Løgene svitses, sammen med kødet og ketchup, salt og peber tilsættes. Kødsaucen småsimre under låg i ca. 10 minutter.
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Derefter koges de møre i vand uden salt. Vandet hældes fra og de dampes tørre. Kartoflerne moses med en håndmikser og mælken tilsættes lidt efter lidt. Derefter tilsættes smørret og mosen piskes let. Smages til med salt og peber. Kødsaucen hældes i et ildfast fad og mosen lægges over som et låg.

Bages midt i ovnen ved 200o i ca. 25 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Hukser det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar