torsdag den 16. marts 2017

Nøddeboller med chokolade


24 stk.
100 g. Smør
5 dl. Mælk
50 g. Gær
90 g. Sukker
½ tsk. Salt
150 g. Mørk chokolade - hakket
100 g. Hasselnødder - hakkede
150 g. Havregryn
200 g. Sigtemel
400 g. Hvedemel

1 stk. Æg - til pensling
2 spsk. Mandler - hakkede
2 spsk. Perlesukker


Smelt smørret og tilsæt mælken. Når mælkeblandingen er lun hældes den i en skål og gæren udrøres heri. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er glat og smidig. Derefter stilles dejen til hævning i ca. 40 minutter.

Dejen slås ned og formes til 24 boller. De sættes på bagepapir og efterhæver ca. 30 minutter. Bollerne pensles med æg og drysses med mandler og perlesukker

Bages ved 200o i ca. 15 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar