Ca. 20 stk.
6 stk. Æg
300 g. Farin
200 g. Hasselnødder - finthakkede
30 g. Hvedemel
1½ tsk. Bagepulver
1 spsk. Vanillesukker
300 g. Farin
200 g. Hasselnødder - finthakkede
30 g. Hvedemel
1½ tsk. Bagepulver
1 spsk. Vanillesukker
PYNT:
100 g. Daim kugler
100 g. Daim kugler
TILBEHØR:
Flødeskum
Jordbær eller
hindbær
Æg og sukker piskes
luftige. De hakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vanillesukker vendes i
æggemassen. Dejen hældes i en papirbeklædt bageform (Ca. 25 x 30 cm.)
Bages ved 175o
i ca. 30 minutter.
Når er færdigbagt
og tages ud af ovnen, drysses Daimkuglerne over og kagen afkøles.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Familijournal.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: Flødeskum & bær
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
Ingen kommentarer:
Send en kommentar