onsdag den 15. marts 2017

Daimkager


Ca. 20 stk.
6 stk. Æg
300 g. Farin
200 g. Hasselnødder - finthakkede
30 g. Hvedemel
1½ tsk. Bagepulver
1 spsk. Vanillesukker

PYNT:
100 g. Daim kugler

TILBEHØR:
Flødeskum
Jordbær eller hindbær


Æg og sukker piskes luftige. De hakkede nødder, hvedemel, bagepulver og vanillesukker vendes i æggemassen. Dejen hældes i en papirbeklædt bageform (Ca. 25 x 30 cm.)

Bages ved 175o i ca. 30 minutter.

Når er færdigbagt og tages ud af ovnen, drysses Daimkuglerne over og kagen afkøles.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Familijournal.dk
FRYSEEGNET: ??
SERVERES MED: Flødeskum & bær
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar