?? per.
DEJ:
1 stk. Æg
1 nip Salt
FYLD:
4 stk. Æg
250 g. Mascarpone
6 stk. Citroner
Dejen samles hurtigt af mel, smør, sukker, æg
og salt. Den sættes derefter i køleskab i ca. 30 minutter.
Til fyldet piskes æg og sukker sammen til en
cremet konsistent. Herefter tilsættes Mascarpone og ricottaen tilsættes lidt
efter lidt. Skal og saft fra en citron røres i blandingen.
Dejen presses ud i en smurt form og fyldet
hæles i.
Tærten bages ved 200o i ca. 30
minutter.
Vand og sukkeret koges til det bliver klart
og citronskiverne tilsættes og koges med i 2 minutter. Tærten dækkes med
citronblandingen.
Bages ved 200o i ca. 10 minutter.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar