onsdag den 15. marts 2017

Citron-ricottatærte


?? per.
DEJ:
250 g. Hvedemel
125 g. Smør - koldt
1 stk. Æg
50 g. Sukker
1 nip Salt

FYLD:
4 stk. Æg
100 g. Sukker
500 g. Ricotta
250 g. Mascarpone
6 stk. Citroner
150 g. Sukker
1 dl. Vand


Dejen samles hurtigt af mel, smør, sukker, æg og salt. Den sættes derefter i køleskab i ca. 30 minutter.

Til fyldet piskes æg og sukker sammen til en cremet konsistent. Herefter tilsættes Mascarpone og ricottaen tilsættes lidt efter lidt. Skal og saft fra en citron røres i blandingen.

Dejen presses ud i en smurt form og fyldet hæles i.

Tærten bages ved 200o i ca. 30 minutter.

Vand og sukkeret koges til det bliver klart og citronskiverne tilsættes og koges med i 2 minutter. Tærten dækkes med citronblandingen.

Bages ved 200o i ca. 10 minutter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Husker det ikke
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
AFPRØVET: NEJ
LINK: -
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar